Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 16 maj 2010

Award

Jag har fått en award av härligt kreativa och fantastiskt duktiga Virkaholic. Jag känner mig så hedrad! Tusen tack för det. Nu var det ett tag sedan jag skickade vidare en award, så jag tänker göra det idag. Jag ska dessutom berätta sju saker om mig själv. Jag har ju redan berättat lite stort och smått, men jag ska försöka komma på sju saker till.


1. Jag är 160 cm lång, eller kanske ska jag kalla det kort?

2. Jag har varit vegetarian, men sen många år tillbaka är jag inte det längre. Däremot så kommer grönsaker i alla de former vara min favoritmat för alltid...

3. Tack vare fantastiska familjemedlemmar som plockar massor med svamp och lämnar vidare till oss så frossar jag i kantareller minst en gång i veckan.

4. Jag älskar att göra mat och annat man stoppar i sig från grunden, gör helt egen saft, marmelad osv. Jag skulle vilja ha en glassmaskin också, för just nu äter vi mycket glass och det skulle kännas härligt att kunna göra den själv.

5. Jag är helt omusikalisk och lyssnar knappt på musik längre.

6. Jag älskar inredning men har inte riktigt öga för detaljerna, vilket jag inser varje gång det är dags att till exempel ställa grejer på en bänk eller vad det nu kan vara.

7. Just nu är jag helt galen i tv-serierna Dexter och True blood. Perfekt att sticka till!
Jag lämnar vidare awarden till:


Toktova - för att jag ser fram emot att läsa hennes blogg, lagom personlig och med massor av kreativitet.


Lippans salighetssaker - för att min mamma precis har börjat blogga, och det är hon som givit mig min pyssellusta genom att helt enkelt genomsyra hela mitt liv med kreativitet.Hemma hos Semlan - för att jag älskar blandningen i bloggen, jag blir sugen på att fixa och pyssla varenda gång tittar in.Why keep to one project - för att det finns så mycket att inspireras av här.Milinas pyssel - en tjej som virkar massor av fina saker, bland annat hela Barbafamiljen. Hon verkar också vara en hejare på att sticka.Kinoko - så fantastiskt duktig att jag skulle vilja äga varenda plagg och grej som denna tjej har sytt. Någon dag ska jag gå in i hennes webshop och beställa en hel hög med underbara grejer.Crochetra - tjejen som tar virkningen till nivåer som jag inte förstod fanns förut. Say no more.

2 kommentarer:

  1. Tack! Vilka fina ord om min blogg! Nu blev jag glad.
    :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh tack så mycket! Vad glad jag blir:) Det är min första award, så det känns väldigt speciellt! Kramar

    SvaraRadera