Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 16 maj 2010

kalas nummer två

Dagens paketdekoration blev en chokladmuffins. Jag använde mig av detta mönster hos Crochetra. Först hade jag tänkt hitta på något liknande själv, men igår kväll framför tv:n började jag på en vanlig rak "pappersform" med fasta maskor eftersom jag inte orkade anstränga mig. Den förkastade jag sen rätt fort eftersom jag insåg hur mycket finare det kan bli. Att virka denna gick verkligen fort, så jag är nöjd med att jag började om trots allt.


Såhär blev kalaspresenterna till två söta 4-åringar.
PS. Så har jag fått en award också, men det bloggar jag om imorgon!

6 kommentarer:

 1. Så fina bakverk!!! Jag är ju lite lätt beroende nu av att virka kakor. Skall genast gå in och kika på mönstret för den där lilla var bedårande! Och så fina paketen blev med det "lilla" extra!

  ha en fin start på veckan!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Va mumsigt! ;)

  Kramar
  Linn

  SvaraRadera
 3. Hej! här fanns det mycket fint att se! Visst får man otroligt mycket inspiration av barnen! Av att bara sitta och se på när dottern leker gör så att jag bara måste fortsätta att skapa! Tror att jag lägger mig som följare här direkt:)

  SvaraRadera
 4. Så duktig DU är. Jättegulliga muffins.
  De blev väl jätteglada kan jag tro.

  Önskar dig en fin kväll och härlig vecka.

  SvaraRadera
 5. Vad otroligt fina bakverken blev. Jag skulle vilja virka lite ätbart till yngste sonens förskola, men kommer inte riktigt till skott. Det finns ju så mycket man vill göra.

  SvaraRadera