Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 15 maj 2010

Kalashelg

Jag har länge tänkt att jag skulle virka en liten prinsesstårta, de är ju så söta. Nu fick jag äntligen en anledning. Dottern är nämligen bjuden på två kalas i helgen, ett i dag och ett imorgon. Så nu har jag virkat denna lilla tårta, stor som en handflata att dekorera presenten med till kalaset idag. Kanske gör jag något annat bakverk i morgon, eller så blir det en likadan.
Jag tog en titt på prinsesstårtan hos amigurumi och pysslerier, men gjorde en egen variant på känn. Det är ju inte så svårt, så det behövs egentligen inget mönster. Jag har gjort en vit botten såklart. Rosen blev jag tipsad om av fröken Elsa, hennes korta beskrivning finns i kommentarerna till det här inlägget hos mig.

2 kommentarer:

 1. Prinsesstårta som är så gott :)

  Din volangscarf är supersnygg! Förstår att du gillar den själv. Kul att få färdigt pysselprojekt som man blir nöjd med.

  Kram Outi

  SvaraRadera
 2. Du får den här av mig...
  http://virkaholic.blogspot.com/2010/05/fatt-en-award.html

  SvaraRadera