Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 20 maj 2010

uppretad upprepare

Jag var nog antingen lite trött igår eller så var jag bara inne i upplösningen av "Dexter" för när avsnittet var slut så insåg jag att jag vänt på varven och stickat avigt där det skulle vara rät och tvärtom i sådär fem-sex varv. Och jag som är urdålig på att repa upp stickning! Så nu har jag ägnat en timme i går och hela kvällen idag åt att maska för maska repa upp de där varven.

Jag vet, det är sommar här i Stockholm, men det är en vintrig sjal jag gör. Jag fick garnet i julklapp men har inte kommit mig för förrän nu, Med majutmaning och allt så var jag ju bara tvungen att sätta igång. Två av fem nystan är stickade än så länge!

1 kommentar:

  1. Visst är det tråkigt då man kommer på felet lite för sent men tur att det gick bra att repa upp det.
    Trevligt att du tänkte på mig att skickade awarden vidare. Skriver nog inte nya saker men skriver om det på bloggen.
    Trevlig forsatt vecka önskar jag dig.

    SvaraRadera