Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

tisdag 17 maj 2011

Det är mycket Sydafrika nuSamma vecka som sambon åker till Sydafrika på jobb (det vill säga den här veckan) så plockade jag fram ett garnnystan som jag köpte på Syfestivalen i våras. Jag tappade banderollen där, så jag gick in på Nysta för att se om jag kunde hitta det där - och minsann, där fanns det. Och jag hajade till rejält, när jag såg att garnet är från just Sydafrika! Var tvungen att genast sms:a S att om han skulle "råka" g¨förbi en garnaffär där de säljer Adeles mohair så får han gärna titta in och ta hem lite till mig.


Men - och det finns alltid ett men - jag vet inte vad jag ska göra med garnet! Troligen måste jag köpa något mer och kombinera det med. Eller vad tror ni? Skulle man kunna kombinera det med ett grått ullgarn? Jag behöver tips och idéer, det var inte direkt ett billigt garn och det känns som att jag borde börja ett stickprojekt med det.

Det är alltså garnet på bilden jag har, bilden är dock lånad från Nysta. Jag tycker mitt nystan ser turkost ut, men på hemsidan heter färgen Pale green.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar