Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 29 maj 2011

Vimplar till dottern

Så har dottern fått vimplar även hon. Vill någon se närmare bilder på vilka tyger jag använt? Det blir ju sådant motsljus när de hänger i fönstret. Jag vet inte än om de får hänga kvar, men det kändes just nu lite härligt med mer färg och mönster i dotterns vita rum (även om den här vimpeln är väldigt pastellig i bara Tilda-tyger). Vad tycker ni, kan en vimpel hänga såhär? Inredning är inte min starka sida.
Sonens vimplar gick så snabbt att sy, och blev fina på en gång. Men jag måste blivit självsäker och slarvat en del med dotterns, för de är inte alls lika fint sydda. Men det ser helt ok ut ändå, om man inte synar dem noga.
Två roliga saker: snart börjar nästa Pysselstafett - all info kan du hitta om du klickar på länken - där jag är med, mitt preliminära datum är den 3 juni, och jag tycker att vi har ett superbra pyssel den här gången.
Och så har jag fått en fin award, av tjejen bakom PeLell. Jag ska skicka den vidare, men det inlägget kommer imorgon. Först ska jag shoppa blöjor och frukostmat, hänga och vika tvätt, bada barn och andra saker som krävs en vanlig söndag hos oss.


3 kommentarer:

 1. Fina vimplar - jag tycker absolut att de kan hänga där! De till sonen var också fina!

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Jag tycker absolut att dom kan hänga så där. Sen är väl inte min blogg känd i inredningsvärlden så tja du får väl ta rådet som det är:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina vimplar, både dessa och de i inläggen nedan :-)

  Tack också för peppen att sy i trikå! Ska ta till mig av dina tips och se om jag vågar mig på ett litet klädesplaggsprojekt framöver :-)

  SvaraRadera