Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 9 maj 2011

En hel dag i present

Att dotterns sjukgymnast vabbade idag gjorde att vi fick en hel dag i solen, jag och dottern. Jag hade redan tagit föräldraledigt för att åka till Astrid Lindgren, och sonen var på förskolan av samma anledning. Eftersom vi hade ett utvecklingssamtal på förskolan inbokat efter lunch, så var det ingen mening med att hämta sonen direkt efter att sambon lämnat honom, så vi passade på att sätta igång med pysselideén till nästa Pysselstafett. För mer info, titta här.

Efter det var vi så inne i pysslandet så vi passade på att hålla oss kvar ute i skuggan av våra höga... vad sjutton det nu är, barrväxter... och målade lite med Panduros utomhusfärg.

Dottern målade rosor på sin kruka...


... och andra fina rosa blommor.Jag själv målade ränder, men färgen måste torka innan jag kan fortsätta.


Det visade sig att utecklingssamtalet var inställt pga sjukdom det också, så vi hämtade sonen och höll oss sedan utomhus hela dagen. Underbart!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar