Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 17 mars 2012

En ruta om dagen...

... blir förhoppningsvis en filt framöver. Nu är snart det ljusblå garnet slut, funderar på vilka färger jag ska fortsätta med. Blått? Grått? Ljuslila? Rosa?

3 kommentarer:

  1. Smart med en ruta om dagen! Ska du ha filten själv, och isf vilka andra färger ska den matcha med? Grå känns diskret och smart medan rosa ger en lite mer uppiggande effekt om den nu passar in ;)

    SvaraRadera
  2. Åh, det är kanske så man ska göra för att det ska bli klart. Jag gjorde 20 afrikan flowers innan det blev ett ufo. Sedan 20 igen och nu ett ufo igen...

    SvaraRadera
  3. Åh, det är kanske så man ska göra för att det ska bli klart. Jag gjorde 20 afrikan flowers innan det blev ett ufo. Sedan 20 igen och nu ett ufo igen...

    SvaraRadera