Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

tisdag 3 augusti 2010

Ingen ro i kroppen


Det blir inte mycket pysslande här just nu, jag har ingen ro att sitta med något. I den här takten lär det ta en månad till innan mitt pågående projekt blir färdigt, för jag virkar ungefär ett varv per kväll och det är kanske 30 varv kvar. Det är mycket annat i huvudet just nu.
Vädret borde ju annars ge upphov till rejält pysslande...

2 kommentarer:

 1. Efter den otroligt varma sommaren så har nu regnet kommit till oss med. Här har det varit så varmt att regnet är välkommet men jag vill inte att sommaren skall vara slut ännu.
  Vi får hoppas att du får tillbaka ron i kroppen så vi får se ditt virk projekt snart.

  Jag tycker så synd om din dotter som måste har det där gipset och alla sjukhus besök. Lyckat till hos läkaren så hon snart kan få springa runt och leka.

  Kul att du vill vara med i min utlottning och tack för att du hjälper mig sprida hemsidan. Har haft mycket att göra nu och har inte hunnit lägga in börserna skall försöka imorgon.

  SvaraRadera
 2. Periodvis i livet så är det så, energin infinner sig inte hur mycket man än vill. Skapande kräver lust.
  Du gör säkert andra saker, kanske kroppen behöver vila, tid för reflektion och eftertanke. Barnen tar väl mycket tid också kan jag tänka. (Du gör säkert en hel del trots allt, eller? du verkar vara så kreativ)
  Släpp kraven och tillåt dig att vara "lat", att koppla av, så kommer energin tillbaka.
  Allt har sin tid.
  Kramar till dig.

  SvaraRadera