Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 7 augusti 2010

O mor, orm!


Dottern och sambon bestämde sig i veckan för att göra en cirkus. Sambon ska såga ut en manege i överbliven parkett och bygga väggar till. Dottern har börjat pyssla ihop artisterna, så det lär bli ett gäng som gör sin premiärentré här på bloggen. Nummer ett är den här prins-ormen. Det är helt dotterns egna design, men hon har fått hjälp med att klippa i den hårda kartongen (hon ritade) och med att rita svart färg runt några av de röda prickarna.

3 kommentarer:

 1. Jättefin! Ska bli kul att se kommande cirkusartister!

  SvaraRadera
 2. Oj, här brås någon på mor! Både pysslig och uppfinningsrik, minsann. Läser ditt inlägg om glassen och ler. Visst är det svårt att följa mönster när man har egna idéer!

  Önskar dig en fin start på veckan!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 3. Vad kul det låter! Och ormen är ju dunderhäftig!

  SvaraRadera