Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 11 februari 2012

Äntligen något stickat

Det känns som en evighet sedan jag bloggade något stickat. Det är är långa halvvantar som jag stickat till mig själv. Efter att ha stickat Cancans till min bror, så blev jag sugen på ett par sådana, men jag har lite svårt att göra samma sak två gånger. Så istället blev det de här, skönt långa, med tumhål/korta tummar, och istället för att sticka mönster så blev det bara släststickning, med resårkant.

Mönstret är Colorblock hand warmers från Purlbee.com. Enkla, men så fina, och det är roligt att sortera sina garner efter vilka färger som skulle passa tillsammans! Jag hade något tjockare garn än i mönstret, så jag minskade lite på antalet maskor.

Garn: enbart restgarner i akryl. Superbra mönster för att bli av med rester!
Stickor: enbart stickor 3, strumpstickor. Jag har fortfarande inte lärt mig magic loop. Jag orkade inte ens byta till mindre storlek i resåren.

3 kommentarer: