Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 27 februari 2012

filt goes väska

Jag har sytt den här väskan av mitt äldsta UFO.
Tyvärr är färgerna väldigt mycket grällare i verkligheten.Inspirerad av den här väskan som jag hittade till via Pinterest, fann jag äntligen ett användningsområde för alla de hexagoner som jag lagt ner tid på att virka men som aldrig kommer bli en filt. Jag gillade inte färgerna, de blev för grälla, och när jag blandade in helvita hexagoner blev de för långtråkiga att virka och filten blev liggandes. Nu fick jag klippa bort några och omplacera dem lite, sen var det bara att vika det jag virkat på mitten, sy ihop sidorna, fodra med randigt bomullstyg och virka ett handtag. Voilá!

Jag känner mig jättenöjd!

6 kommentarer:

 1. Fin! Det är så skönt att beta av gamla UFOn.

  SvaraRadera
 2. Åh så fin! Har aldrig virkat hexagoner men de är väldans fina.

  SvaraRadera
 3. Snygg väska! Jag gillar att det var både helvita och flerfärgade och så råkar jag älska rosa och grönt ihop... Heja pinterest, vad bra ideer man kan få där!!!

  SvaraRadera
 4. Vilken superhärlig väska ;)

  Marina

  SvaraRadera
 5. Oj!!! Det var nog den snyggaste väska jag har sett!! Wow!

  SvaraRadera