Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 8 mars 2010

pulsvärmare


Igår och idag har jag virkat pulsvärmare. Jag hittade så fina här och var bara tvungen att prova.
Enligt mönstret så ska färgen vara tjockare än det grå garnet, men jag gjorde tvärtom och det funkade det också. Jag skulle kunna göra fler sådana här i andra färger, men då minskar jag nog lite på storleken också. De är lagom över handleden, men lite stora över själva handen för att det ska vara helt perfekt på mig.
Jag tog garn jag hade hemma, Molly från Järbo (det gick åt ett helt nystan och en del på ett annat) och så ett mycket tunnare lila garn.
Sorry för bildkvaliteten, mörka kvällar är den enda tid jag har just nu.

2 kommentarer:

  1. Jättesnygga! Ser riktigt gosiga ut!

    SvaraRadera
  2. Hyggelig å se dine pulsvarmerne! Det blir jo alltid spennende med forskjellige garnvarianter, det er så mange muligheter. Synes de ble fine :)

    Takk for at du la igjen kommentar hos meg! Ønsker deg en god uke.

    SvaraRadera