Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 15 mars 2010

snart är hello-kittyväskan färdig!

Titta vad jag har kommit långt på min väska, nu är den nästan färdig.

Men hur gör man en botten på bästa sätt? Handtaget har jag en idé om, men ikväll blir det nog bottenexprimenterande. Jag har virkat ihop rutorna helt godtyckligt - jag vet alltså inte bästa sättet, så jag har bara virkat rätt upp och ner. Mellan varje ruta har jag lagt till en rad fasta maskor också. Sen har jag gjort tre rader fasta maskor upptill, och så en enkel kant med en fast maska, en halvstolpe, en stolpe, en dubbelstolpe, en stolpe, en halvstolpe och så börjat om igen varvet runt. Jag gör nog tre rader fasta maskor innan jag börjar minska i kanten nertill också. Men som sagt, jag vet ännu inte hur jag ska få till botten, så vi får väl se hur det går.

Kom gärna med tips!

3 kommentarer:

  1. Åhh! vad fin! jag tror den blir super snygg när den blir färdig!

    SvaraRadera
  2. Haha, va fin! Du är så duktig. ((:

    SvaraRadera
  3. Tack för din kommentar i min blogg! Vilken härlig pysselblogg du har:) tyvärr har jag inga tips till väskan, men lycka till!

    SvaraRadera