Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 24 mars 2010

supersnabba kuddfodral


Igår blev jag så trött på de gamla trista kuddfodralen vi hade och tog mig i kragen och sydde två nya. Det blev supersnabba varianter av typen örngott, eftersom jag varken har fina knappar eller blixtlås hemma. Jag tog i lite med tyget så att det går att fixa det framöver.

Jag var så sugen på att få upp kuddarna att jag inte ens strukit tyget än, det får bli senare.

Tyget är ett jättefint tyg från Åhlens, Teatime heter det. Jag tror inte det finns längre för jag köpte det på rea för några år sedan, efter att länge ha spanat in det. Det finns lite tyg kvar, så jag tror att det blir en löpare också.
Kanske blir det en liten bloggpaus på några dagar nu. Vi får besök av min mamma och ska till sjukhuset på kontroll och för gipsbyte - håll alla tummar ni har för vår skull!

3 kommentarer:

 1. Ska hålla tummarna, hoppas allt går JÄTTE BRA.
  Nu har jag länkat din väska på min blogg.

  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Håller tummar och tår!!

  SvaraRadera
 3. stort lycka till!

  ps. jag skulle vilja sy överdrag till kuddar á la örngott men vet inte hur man får till det...har du lust får du gärna skriva en beskrivning! kram

  SvaraRadera