Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

fredag 19 mars 2010

Sy barnkläder?


Jag är så glad idag! Jag har varit lite sugen på att försöka mig på att sy lite till barnen, mjuka byxor och enkla klänningar. Det finns ju så mycket fina tyger. När jag berättade det för min mamma igår så lovade hon att ta med lite mönster som hon har hemma när hon kommer nästa vecka. Härligt, då kan jag ju komma igång!
Nästa steg blir i så fall att utöka sortimentet av utklädningskläder härhemma.
Någon som syr barnkläder som har bra tips på tyger till bra priser?

4 kommentarer:

 1. Kolla Stoff&Stil, postorder. (tyger.se)
  Jonic textilimport har en del ganska billiga tyger och sybehör.

  Jag gillar e-slöjds trikåer till barnkläder, e-slojd.se.

  SvaraRadera
 2. Tusen tack! Ska kolla runt i helgen- jag lovar att visa mina resultat här, oavsett skick :-)

  SvaraRadera
 3. Vad spännande! Jag har också funderat på att sy kläder, får kanske ta tag i det när mitt pysselrum är klart och jag kan ha symaskinen framme i stället för att behöva släpa upp den ur källaren varje gång...
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Haha, det är samma här, symaskinen står i vårt tvrum på soffbordet så det är jätteobekvämt att sy. Till hösten ska mitt pysselrum -förlåt- vårt kontor vara färdigt -)

  SvaraRadera