Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 28 april 2010

mer fika


Såhär gott fikade vi i helgen när min familj var här. Det är en vaniljfylld sockerkaka, mammas härliga kolakakor och så bullar med äpple-lime-mandelmassefyllning. Det enda dumma med en sådan kakorgie är att det blir en del över, som jag sedan sätter i mig på eftermiddagar och kvällar när värsta tröttheten sätter in.
Om någon undrar så är det meningen att vi ska ha två sorters stolar till vårt köksbord. Vi har tre av varje, plus barnstolarna då såklart.
Idag har jag nästan virkat färdigt väskan till min utlottning, det är bara handtagen kvar. Så till helgen hoppas jag kunna lägga ut min beskrivning/mönstret.
För övrigt är jag trött och inspirationslös just nu. Imorgon måste jag dessutom upp extra tidigt eftersom vi har planeringsdag på jobbet. Det blir som en övning inför hösten när vi ska lämna två barn på dagis till åtta. Förhoppningsvis har vi två gående barn då, istället för inget som nu.
Godnatt godnatt!

3 kommentarer:

 1. Vilka otroligt vackra stolar - vill ha! Sockerkakan lät hur smarrig som helst (sockerkaka som annars kan vara så trist) och kolakakor är faktiskt min paradgren. Väldigt god kaka till liten ansträngning.

  Det måste vara jättejobbigt att inget av barnen går just nu, men det blir bättre. Kämpa på!

  SvaraRadera
 2. Maria -stolarna är från Mio, serien Amelie, det är även bordet. Sockerkakan heter Vanlijfylld sockerkaka, och receptet finns på alltommat.se. Jag älskar våra stolar, problemet är att de har en ljus, tygklädd klädsel så jag har fått sy mörka överdrag till så länge barnen är små, lite trist att förstöra dem med matkladd...

  SvaraRadera
 3. Undrar hur jag ska få mannen att vilja kassera de matsalsstolar vi köpte för dyra pengar för bara 2½ år sedan... ;-)

  SvaraRadera