Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 1 april 2010

sista dagen och första
Jag insåg idag att det här är sista dagen av min föräldraledighet. Sedan är det påsk, och vi är hemma alla fyra. Och efter det, då är det jobba som gäller - för min del. Jag har ingen aning om hur mycket pysslande det hinns med, men det kommer säkerligen bli mindre. Som för att fira har båda barnen blivit så sura och griniga att jag inte varit med om värre - hittills. Bilderna visar i alla fall hur det ser ut när mina barn målar ägg. Sonen pillar sönder skalen och dottern målar regnbågens alla färger.


Just nu håller jag på med en stickad volangsjal och ett par ribbstickade pulsvärmare - den ena är färdig, och det är så roligt att jag egentligen bara vill börja på nästa genast, men jag försöker komma lite längre på sjalen också för att inte glömma bort den. Dessutom virkar jag rutor till min utlottning. Det finns med andra ord inte så mycket pyssel att visa just nu.
Glad påsk!


1 kommentar:

  1. Så gulligt, det är roligare att pilla sönder än att måla, :)
    stora tjejen är duktig på att måla.

    Önskar dig en härlig påskhelg, hoppas du kan koppla bort att du skall börja jobba, eller du kanske ser fram mot det. Det kanske är tvådelat.

    Ha det ivarjefall jättegott.

    SvaraRadera